Karierni sejmi

Karierni sejem MojeDelo.com je trenutno največji dogodek za zaposlovanje, hkrati pa omogoča izjemno priložnost za krepitev vaše blagovne znamke in za razvoj ter predstavitev novih kariernih produktov. Sodelovanje na kariernem sejmu svetujemo vsem tistim, ki se želite slovenskim posameznikom predstaviti kot atraktiven in aktualen delodajalec.

Komu so Karierni sejmi MojeDelo.com namenjeni?
Karierni sejmi so namenjeni vsem podjetjem, ki iščete nove sodelavce. Z udeležbo na kariernem sejmu se prav tako predstavite širši slovenski javnosti in si s tem okrepite ugled svojega podjetja v slovenskem prostoru.

Kaj pridobite z udeležbo na kariernih sejmih MojeDelo.com?
Poleg tega, da podjetja z udeležbo na kariernem sejmu krepijo svojo blagovno znamko, je to odlična priložnost za predstavitev svojih programov, projektov, novosti in pobud. Karierni sejmi so učinkovit kanal za spoznavanje zanimivih posameznikov, ki lahko veliko doprinesejo k delovanju vašega podjetja.

Kdo obiskuje karierne sejme MojeDelo.com?
Karierne sejme MojeDelo.com obiščejo posamezniki, ki si želijo razviti svojo kariero ali zgolj iščejo nove karierne priložnosti. Med obiskovalci je prav tako veliko dijakov in študentov, ki svojo karierno pot šele začenjajo, prav tako pa karierno usmerjenih posameznikov, ki si želijo kariernega svetovanja, spoznavanja podjetij in zanimivih kariernih predavanj.

Kdaj se kerierni sejmi MojeDelo.com odvijajo?
Karierni sejmi MojeDelo.com se odvijajo skozi celo leto tako na regionalnem nivoju kot tudi v tujini. Jeseni se odvija največji, vseslovenski Karierni sejem MojeDelo.com. Koncept sejmov je zasnovan na način, da je primeren za izvedbo tako preko spleta kot tudi v živo, na najbolj atraktivnih lokacijah.

Postanite del zadovoljnih delodajalcev kariernih sejmov MojeDelo.com!
Udeležbo vam še posebej priporočamo, če iščete nov kader ali pa imate zaposlovanje v vašem dolgoročnem načrtu. Sejmov ne smete zamuditi tudi vsi, ki želite graditi na svoji blagovni znamki, se v mislih obiskovalcev pozicionirati kot atraktiven delodajalec ali pa širši javnosti predstaviti svoje produkte in storitve za razvoj kariere. Na sejmih ste več kot dobrodošle tudi izobraževalne institucije in podjetja, ki se ukvarjate z izobraževanjem, coachingom, ali ponujate druge produkte za karierno usmerjene posameznike.

Zadovoljni uporabniki spletnih kariernih sejmov

MNENJA PODJETIJ O 18. KARIERNEM SEJMU MOJEDELO.COM

Aleš Koršič, Banka Slovenije
Banka Slovenije je na letošnjem virtualnem kariernem sejmu sodelovala prvič, in sicer s tremi stojnicami, za mlade, IT-jevce in naravoslovce. Želja je bila omogočiti udeležencem, da pobližje spoznajo Banko Slovenije in približati se potencialnim iskalcem nove zaposlitve ter okrepiti bazo kandidatov za morebitne zaposlitvene priložnosti v Banki Slovenije. Sodelovanje pri organizaciji in sami izvedbi kariernega sejma je bila tudi za nas izredno zanimiva izkušnja. Sama izvedba sejma je bila zelo dobra. Na vseh treh stojnicah je interakcija z obiskovalci potekala odlično, izkazan interes je bil precejšen. Posledično smo prejeli ogromno odzivov in novih, zanimivih stikov. Istočasno se je na kariernem sejmu odvijal IT hekaton na temo informacijske varnosti, katerega pokrovitelj smo bili. Naš izziv je vseboval 8 nalog s področja informacijske varnosti, potekal pa je dobra dva tedna. Verjamemo, da se je Banka Slovenije na ta način lahko predstavila tudi bolj specifičnim IT strokovnjakom, kjer že nekaj časa poteka boj za talente. Z veseljem pričakujemo naslednji karierni sejem!

Eva Sirc Mitrović, Knauf Insulation
Glede same organizacije nimam aboslutno nobenih pripomb, se mi zdi, da je bil tole megalomanski trud cele vaše ekipe, za kar vas lahko samo pohvalimo in se vam zahvalimo!

Maja Kokol, študentski servis mJob
Ekipa študentskega servisa Mjob (podjetje Workforce d.o.o.) je bila nad samo izvedbo online sejma MojeDelo.com nadvse zadovoljna - tako s platformo samega sejma, kot z odzivnostjo organizatorjev na zastavljena vprašanja, tekom poteka sejma. Sicer opažamo, da so ti sejmi še vedno bolj privlačni za iskalce rednih zaposlitev, kot za študente, vendar je naša stojnica kljub vsemu dosegla lepo število obiskovalcev in si je tako naš novi produkt Mjob aplikacija dvignil prepoznavnost. Ker se zavedamo, da se bo vedno več fizičnih dogodkov selilo na splet, je bil vaš sejem res izredno pozitivna uporabniška izkušnja. Bravo!

Maša Smole, Belimed
Vsekakor smo imeli kar nekaj zanimivih “obiskovalcev”, zanimive CV-je pa smo prejeli tudi preko oglasa. Glede na moje izkušnje je platforma ves čas delovala odlično.

Špela Dekleva, Zarja elektronika
Pohvale celotni ekipi za dobro organiziran in izpeljan virtualni sejem. Bila sem pozitivno presenečena nad odzivom in sejem je vsekakor presegel moja pričakovanja. Super, kar tako dalje😊

Podjetja, ki nam zaupajo:

O največjem kariernem sejmu MojeDelo.com

Karierni sejem MojeDelo.com, se že po 18-letni tradiciji vsako leto odvija v Ljubljani in dnevno privabi tudi do 15.000* obiskovalcev in več kot 80 razstavljavcev s celotne Slovenije ter tudi tujine. V letu 2020 se je odmevni enodnevni karierni sejem odvil preko spletne platforme in prav tako požel zavidljiv uspeh. Podjetja se lahko obiskovalcem sejma predstavite na sejemskih stojnicah, preko izvedbe izobraževalnih predavanj in drugih interaktivnih predstavitev. Odločite se za pokroviteljstvo posameznih sejemskih aktivnosti in si tako zagotovite dodatno izpostavitev ter vidnost. Koncept sejma je zasnovan na način, da je primeren za izvedbo tako preko spleta kot tudi v živo, na najbolj atraktivnih lokacijah.

(* Podatki pridobljeni iz storitve A1 Mobility Insights. Več podatkov o storitvi je dostopnih tukaj.)

O regionalnih kariernih sejmih MojeDelo.com

Regionalni karierni sejmi MojeDelo.com so odvijajo tako na lokalni kot tudi regionalni ravni in so bili do sedaj organizirani v večjih mestih v Sloveniji ter v tujini. V letu 2020 se je kot uspešno izkazala tudi spletna oblika regionalnega kariernega sejma. Z udeležbo si podjetja in delodajalci zagotovite priložnost, se predstaviti karierno usmerjenim posameznikom v njihovem lokalnem okolju. Prednost regionalnih karierni sejmov je možnost, da poiščete nov kader ali si povečate prepoznavnost prav v tisti regiji kjer to potrebujete. Obiskovalcem je simultano z vašo predstavitvijo, na voljo bogat izobraževalni program z aktualnimi predavatelji, delavnicami in svetovanji, katerega del ste lahko tudi vi. Tako si lahko zagotovite še dodatno izpostavitev, vidnost in prepoznavnost.

Portal MojeDelo.com je zelo učinkovit pripomoček pri kadrovanju, ekipa za njim pa odzivna in prilagodljiva. Ves čas skrbijo za razvoj, sledijo trendom in potrebam.
Zala Slana,
sodelavka za razvoj kadrov v podjetju Generali zavarovalnica d.d. Ljubljana