Karierni sejmi

Karierni sejem MojeDelo.com je trenutno največji dogodek za zaposlovanje, hkrati pa omogoča izjemno priložnost za krepitev vaše blagovne znamke in za razvoj ter predstavitev novih kariernih produktov. Sodelovanje na kariernem sejmu svetujemo vsem tistim, ki se želite slovenskim posameznikom predstaviti kot atraktiven in aktualen delodajalec.

Komu so Karierni sejmi MojeDelo.com namenjeni?
Karierni sejmi so namenjeni vsem podjetjem, ki iščete nove sodelavce. Z udeležbo na kariernem sejmu se prav tako predstavite širši slovenski javnosti in si s tem okrepite ugled svojega podjetja v slovenskem prostoru.

Kaj pridobite z udeležbo na kariernih sejmih MojeDelo.com?
Poleg tega, da podjetja z udeležbo na kariernem sejmu krepijo svojo blagovno znamko, je to odlična priložnost za predstavitev svojih programov, projektov, novosti in pobud. Karierni sejmi so učinkovit kanal za spoznavanje zanimivih posameznikov, ki lahko veliko doprinesejo k delovanju vašega podjetja.

Kdo obiskuje karierne sejme MojeDelo.com?
Karierne sejme MojeDelo.com obiščejo posamezniki, ki si želijo razviti svojo kariero ali zgolj iščejo nove karierne priložnosti. Med obiskovalci je prav tako veliko dijakov in študentov, ki svojo karierno pot šele začenjajo, prav tako pa karierno usmerjenih posameznikov, ki si želijo kariernega svetovanja, spoznavanja podjetij in zanimivih kariernih predavanj.

Kdaj se kerierni sejmi MojeDelo.com odvijajo?
Karierni sejmi MojeDelo.com se odvijajo skozi celo leto tako na regionalnem nivoju kot tudi v tujini. Jeseni se odvija največji, vseslovenski Karierni sejem MojeDelo.com. Koncept sejmov je zasnovan na način, da je primeren za izvedbo tako preko spleta kot tudi v živo, na najbolj atraktivnih lokacijah.

Postanite del zadovoljnih delodajalcev kariernih sejmov MojeDelo.com!
Udeležbo vam še posebej priporočamo, če iščete nov kader ali pa imate zaposlovanje v vašem dolgoročnem načrtu. Sejmov ne smete zamuditi tudi vsi, ki želite graditi na svoji blagovni znamki, se v mislih obiskovalcev pozicionirati kot atraktiven delodajalec ali pa širši javnosti predstaviti svoje produkte in storitve za razvoj kariere. Na sejmih ste več kot dobrodošle tudi izobraževalne institucije in podjetja, ki se ukvarjate z izobraževanjem, coachingom, ali ponujate druge produkte za karierno usmerjene posameznike.

Podjetja, ki nam zaupajo:

O največjem kariernem sejmu MojeDelo.com

Karierni sejem MojeDelo.com, se že po 18-letni tradiciji vsako leto odvija v Ljubljani in dnevno privabi tudi do 15.000* obiskovalcev in več kot 80 razstavljavcev s celotne Slovenije ter tudi tujine. V letu 2020 se je odmevni enodnevni karierni sejem odvil preko spletne platforme in prav tako požel zavidljiv uspeh. Podjetja se lahko obiskovalcem sejma predstavite na sejemskih stojnicah, preko izvedbe izobraževalnih predavanj in drugih interaktivnih predstavitev. Odločite se za pokroviteljstvo posameznih sejemskih aktivnosti in si tako zagotovite dodatno izpostavitev ter vidnost. Koncept sejma je zasnovan na način, da je primeren za izvedbo tako preko spleta kot tudi v živo, na najbolj atraktivnih lokacijah.

(* Podatki pridobljeni iz storitve A1 Mobility Insights. Več podatkov o storitvi je dostopnih tukaj.)

O regionalnih kariernih sejmih MojeDelo.com

Regionalni karierni sejmi MojeDelo.com so odvijajo tako na lokalni kot tudi regionalni ravni in so bili do sedaj organizirani v večjih mestih v Sloveniji ter v tujini. V letu 2020 se je kot uspešno izkazala tudi spletna oblika regionalnega kariernega sejma. Z udeležbo si podjetja in delodajalci zagotovite priložnost, se predstaviti karierno usmerjenim posameznikom v njihovem lokalnem okolju. Prednost regionalnih karierni sejmov je možnost, da poiščete nov kader ali si povečate prepoznavnost prav v tisti regiji kjer to potrebujete. Obiskovalcem je simultano z vašo predstavitvijo, na voljo bogat izobraževalni program z aktualnimi predavatelji, delavnicami in svetovanji, katerega del ste lahko tudi vi. Tako si lahko zagotovite še dodatno izpostavitev, vidnost in prepoznavnost.

Portal MojeDelo.com je zelo učinkovit pripomoček pri kadrovanju, ekipa za njim pa odzivna in prilagodljiva. Ves čas skrbijo za razvoj, sledijo trendom in potrebam.
Zala Slana Medle,
vodja oddelka za razvoj in akademijo v podjetju Generali zavarovalnica d.d. Ljubljana