Hitro, preprosto in cenovno učinkovito iskanje novih sodelavcev!

Prilagojeni vašim željam - Izbirate lahko med 5 tipi izpostavitev in vidnosti oglasov. Dnevno obveščamo več kot 240.000 uporabnikov. Prve prijave že naslednji dan!

Oglas objavimo v 24 urah
Več kot 30.000 unikatnih obiskovalcev dnevno
Enostavna uporaba administrativnih orodij Mojedelo.com

Poiščite novega sodelavca v največji bazi življenjepisov v Sloveniji!

V bazi imamo več kot 160.000 življenjepisov kandidatov, ki želijo, da jih najdete! Med njimi so tudi strokovni kadri, s spektrom veščin, ki jih potrebujete.
V bazi imamo več kot 160.000 življenjepisov kandidatov, ki želijo, da jih najdete! Med njimi so tudi strokovni kadri, s spektrom veščin, ki jih potrebujete.
Največja baza CV-jev v Sloveniji
Vsakodnevno prijavljeni novi kandidati
CV opomnik – prejemajte nove življenjepise za vaš iskani profil

Video
intervju

Hitro, enostavno in učinkovito preverite več kandidatov v manj časa

Spoznajte kandidate, še preden ti stopijo skozi vrata vaše pisarne

Prvi vtis o kandidatih lahko dobite hitreje. Preko spletne strani enostavno vnesite svoja vprašanja, določite, koliko časa imajo kandidati na voljo za odgovor, ter pošljite e-vabila svojim kandidatom.

Vaši kandidati posnamejo spontane odgovore prek avtomatizirane aplikacije kjerkoli in kadarkoli to želijo. Potrebujejo samo mobilni telefon ali dostop do računalnika z internetno povezavo, spletno kamero in mikrofon.

Skrajšajte čas selekcijskega postopka

Prvi krog izbora je dolg, ob nepravih kandidatih pa se zdi še daljši, ko po nekaj minutah razgovora dobimo prvi vtis o kandidatu. Ker ste vljudni, izpeljete razgovor kot se šika, s tem pa izgubite dragocene delovne ure.

Z video intervjuji lahko iz velikega bazena kandidatov hitro odkrijete najbolj primerne za vaše potrebe, ne da bi jih morali za to povabiti v pisarno. Osredotočite se samo na tiste kandidate, ki bodo na vas naredili dober prvi vtis tudi z video intervjujem.

Avtomatizirano, a vseeno spontano

Pripravite vprašanja o stroki, jezikovnih spretnostih, osebnosti itd., nato pa si oglejte spontane odgovore izbranih kandidatov. Med video intervjujem kandidat namreč ne more ustaviti, popraviti ali ponovno posneti svojega video odgovora. S tem boste dobili takojšen in natančen vpogled v njegov značaj, sposobnosti in komunikacijske spretnosti.

Video intervju vam omogoča, da si ogledate video posnetke vaših kandidatov kadarkoli in kjerkoli želite, preskočite vprašanja, pogledate znova, video posnetke pa lahko delite tudi s svojimi sodelavci, ki sodelujejo v procesu zaposlovanja.

Postavite vprašanja
Določite čas za odgovor
Sestavite vprašalnik
Povabite kandidate

Karierni sejmi

Največja prireditev za zaposlovanje, razvoj blagovne znamke delodajalca in promocijo kariernih produktov v Sloveniji.

Več o sejmih

Naslednji dogodki
Karierni sejem MojeDelo.com v Mariboru, 23. 5. 2024 (Hotel City Maribor)

Preberi več

Zaupajo nam:

Portal MojeDelo.com je zelo učinkovit pripomoček pri kadrovanju, ekipa za njim pa odzivna in prilagodljiva. Ves čas skrbijo za razvoj, sledijo trendom in potrebam.
Zala Slana Medle,
vodja oddelka za razvoj in akademijo v podjetju Generali zavarovalnica d.d. Ljubljana