E-IZOBRAŽEVANJE

Potrebujete prilagojen učni jezikovni program za vaše zaposlene?

5.1.2023


Jezikovna Akademija, ena izmed vodilnih jezikovnih šol pri nas, in MojeDelo.com, največji in najbolj prepoznaven karierno-zaposlitveni portal v Sloveniji, smo v skupnem sodelovanju hitro prepoznali možnost, da slovenskemu trgu, tako podjetnikom kot posameznikom, predstavimo in ponudimo možnost bolj sodobnega in učinkovitega izobraževanja na področju tujih jezikov.

Skupaj vam želimo predstaviti in približati novo učno izkušnjo, ki združuje prednosti e-learninga s sodobnim pedagoškim pristopom naših predavateljev. Učenje tujih jezikov že dolgo ni več omejeno na fizično učilnico, tablo, učbenike in učne liste. Sodobna tehnologija nam dandanes omogoča, da učni proces na več načinov optimiziramo in prilagodimo najrazličnejšim potrebam naših naročnikov. Učna izkušnja tako postane bolj interaktivna, fleksibilna, ciljno usmerjena in motivacijska!

Prepričani smo, da je znanje tujih jezikov veščina, ki s časom ne izgublja na vrednosti in želimo si, da naši uporabniki svoje jezikovne cilje dosežete na karseda preprost, sodoben in učinkovit način! Dovolite nam, da vas prepričamo.
 
VRSTE TEČAJEV

MojeDelo.com priporoča HIBRIDNI jezikovni tečaj
Hibridni jezikovni tečaji vam nudijo možnost združitve prednosti online tečaja s prednostmi tečaja v živo. Obsegajo 24 video učnih enot in 20 učnih ur z učiteljem. Vaši zaposleni (do 10 tečajnikov) lahko poleg video predavanj na Akademiji Moje Delo obiskujejo tudi učne ure tečaja v živo, ki se izvajajo izključno za njih, torej v zaprti skupini znotraj podjetja. Izbirate lahko med angleščino, nemščino, slovenščino in italijanščino na stopnji A1 oz. A2. Zaradi lažje organizacije in več fleksibilnosti priporočamo izvedbo ur preko video klica (MS Teams, Zoom). Obiskovanje učnih ur v živo, poleg spremljanja e-izobraževanja online, tečajnikom omogoča, da lažje razrešijo morebitna vprašanja, ki se pojavijo tekom tečaja in hitreje odpravijo pogoste napake. Hkrati jim ta oblika učenja ponuja možnost uporabe jezika v praksi, torej konverzacije v živo s sošolci in z učiteljem, kar zagotavlja hitrejši napredek!  

Modul: splošni jezik – osnovni tečaj

Investicija v znanje: 990,00€ 
Cena ne vključuje DDV.

Cena vključuje:
dostop do ONLINE tečaja na Akademija MojeDelo.com,
nabor prilagojenih interaktivnih vaj v spletni učilnici,
izdaja potrdil za udeležence ob zaključku tečaja,
vpogled v aktivnosti uporabnikov na Akademija MojeDelo.com.
pisno preverjanje znanja in pridobitev potrdila o opravljenem tečaju
brezplačen certifikat o znanju jezika

ONLINE jezikovni tečaj
Online jezikovni tečaj vam omogoča popolno fleksibilnost in samostojnost pri opravljanju jezikovnega izobraževanja. 24 video učnih enot na Akademiji MojeDelo so pripravljene po standardiziranem učnem načrtu in tečajnika opremijo z znanjem, ki bi ga v primerljivem obsegu pridobil tudi na klasičnem jezikovnem tečaju v živo. Izbirate lahko med angleščino, nemščino, slovenščino in italijanščino na stopnji A1 oz. A2. Velika prednost online predavanj je v tem, da jih lahko vaši zaposleni (do 10 tečajnikov)  spremljajo praktično kjerkoli in kadarkoli, po potrebi večkrat zaporedoma, s podnapisi ali brez. Razlaga je počasna in sistematična, z veliko primeri, vsako video predavanje pa spremlja nabor interaktivnih vaj, ki poskrbijo, da se usvojeno znanje tudi utrdi.
 
Modul: splošni jezik – osnovni tečaj

Investicija v znanje: 490,00€
Cena ne vključuje DDV.

Cena vključuje:
dostop do ONLINE tečaja na Akademija MojeDelo.com,
nabor prilagojenih interaktivnih vaj v spletni učilnici,
izdaja potrdil za udeležence ob zaključku tečaja,
vpogled v aktivnosti uporabnikov na Akademija MojeDelo.com.
vključeno pisno preverjanje znanja in pridobitev potrdila o opravljenem tečaju

Jezikovni tečaji V ŽIVO
Jezikovni tečaji V živo obsegajo 60 učnih ur z učiteljem in vam nudijo možnost izvedbe “klasičnega” jezikovnega tečaja bodisi na lokaciji vašega podjetja bodisi online preko video klica. Urnik tečaja je prilagojen obveznostim vaših zaposlenih (do 10 tečajnikov), prav tako je prilagodljiv tudi program (oz. modul) tečajev, izbirate pa lahko kar med 21 jeziki na stopnji A1 oz. A2 (lahko tudi višje stopnje, ampak je večje število ur). Izberete lahko splošni, konverzacijski, poslovni ali strokovni modul in skladno s tem prilagodite cilje vašega izobraževanja.  

Investicija v znanje: 1968,00€ 
Cena ne vključuje DDV. 

Cena vključuje:
izvedbo tečaja na lokaciji (ali online) in po urniku naročnika,
vsa interno prilagojena učna gradiva,
predhodno in zaključno testiranje znanja kandidatov ter
potrdilo za udeležence ob zaključku tečaja.
redno poročanje o izvedbi – evidence prisotnosti, učiteljeva evalvacija, poročilo o zadovoljstvu.
brezplačen certifikat o znanju jezika

*Dodatna ponudba
Dodatne ure z učiteljem: 32,80€ / učno uro 
Certifikat o znanju jezika: 39,90€ 
Cena ne vključuje DDV. 

Za več informacij in ponudbo se obrnite na akademija@mojedelo.com.