BLAGOVNA ZNAMKA DELODAJALCA

influence.vision – 5 korakov do uspeha

11.12.2020


Zakaj influence.vision? 

  • Če želite profesionalen delovni pristop, potrebujete profesionalnega partnerja. Influence.vision je platforma, ki vam bo prihranila več kot 80 ur delovnega časa, naš sistem pa bo vam bo v podporo v vseh korakih vaše marketinške kampanje. 
  • Če želite v svoj medijski mix vključiti influencer marketing ali potrebujete nove ideje in vsebino, potem preposto potrebujete naše orodje, ki vam kljub hitrim spremembam na spletu, vedno prikazuje posobljene podatke. 
  • Našo platformo lahko primerjamo tudi s platformama Booking ali Airbnb. Nudimo vam transparenten pregled trga – odkrijete lahko veliko število influencerjev, njihove ponudbe in tako dobite boljši občutek o dogajanju v svetu infleuncerjev. 5 korakov do uspeha

Vsaka influencer marketing kampanja ima določene korake, ki so potrebni za objavo vsebine, izvedbo kampanje in merjenje uspešnosti kampanje. 

1. Oglaševalski brifing
Predstavite produkt ali storitev, predstavite cilje kampanje in vaše želje. Pravtako določite svoje ciljne skupine – demografijo, interesna področja, vsebino, družbena omrežja, pravice... In ne pozabite na določitev časovnice – rok za oddajo ponudb in okviren termin objav. 


2. Ideje & ponudbe
Po objavi brifinga začnete prejemati ponudbe, ki bodo vključevale tudi nekaj statistike, opis ciljne publike, cenik in motivacijsko sporočilo. Sodelovanje lahko začnete z enim ali več influencerji, edina omejitev je vaš proračun. 


3. Iskalnik influencerjev 
Poleg prejetih ponudb influencerjev vam je na voljo tudi iskalnik influencerjev, kjer lahko poiščete želenega influencerja in ga osebno povabite, da se pridruži vaši kampanji. 

4. Komunikacija & upravljanje kampanje 
Influencerje lahko urejate po statusu (sprejeto, zavrnjeno...) in pošiljate jim lahko osebna ali skupinska sporočila. Preko osebnih sporočil se s posameznimi influencerji dogovorite o podrobnostih glede vaše kampanje, deljenju vsebine in jim podate dodatna navodila. V sklopi platforme je na voljo je tudi »feeback loop«, ki vam omogoča predgoled vsebin pred objavo. 

5. Poročanje
Po objavi dogovorjenih vsebin, influencerji svoje objave dodajo v razdelek za poročanje. Na koncu dobite vpogled v uspešnost posameznih objav in v uspešnost celotne kampanje. Vse rezultate lahko tudi izvozite v Excel datoteko.