Ugled delodajalca

Najuglednejši delodajalec leta 2018:
Krka, d. d., Novo Mesto

Podjetje Krka, d. d., je znova, že sedmič, postala najuglednejši delodajalec leta. Prestižno nagrado so pri farmacevtskem podjetju Krka prejeli iz rok direktorja Styira digital marketplaces, d. d., Tomaža Gorjupa.

Njihova direktorica Kadrovskega sektorja Dori Gorenc je ob prejemu laskavega naslova dejala: ”Iskreno se zahvaljujemo za prejeto priznanje, ki ga zelo cenimo. Pove nam namreč, kako nas vidijo drugi in je za nas potrditev tistega, k čemur s strategijo in z delom tudi stremimo. Prejeto priznanje nam je pri tem v spodbudo, da po tej poti nadaljujemo in se zavzemamo biti še boljši.”

Raziskava Ugled delodajalca

Slovensko raziskavo merjenja ugleda delodajalcev na trgu, ki jo je MojeDelo.com skupaj s strokovnjaki iz Ekonomske fakultete v Ljubljani zasnovalo leta 2007, bo s tem letom zamenjala najboljša evropska raziskava za merjenje ugleda blagovne znamke delodajalca, ki jo bodo pri zaposlitvenem portalu MojeDelo.com izvajali skupaj s švedskim podjetjem Universum Global.

Nova raziskava bo iz vidika podatkov v poročilu, ki ga bodo prejela podjetja, bistveno bolj podrobna in razdelana. Podjetja bodo tako recimo izvedela tudi, zakaj se določeni kandidati v procesu odločanja odločijo za konkurenčno podjetje. V analizi, ki bo del raziskave, bo jasno definiran način komunikacije, ki jo morajo podjetja vzpostaviti s kandidati za optimalne rezultate. Prav tako bodo iz podatkov lahko razbrala, kaj konkretno je treba spremeniti znotraj podjetja in pri načinu ter kanalih komunikacije, ki jih uporabljajo, da bodo bolj zanimivi za nove kadre.

Dovršeno evropsko raziskavo za merjenje ugleda uporabljajo tudi najuspešnejša svetovna podjetja, kar nekaj jih je recimo uvrščenih na lestvico Fortune 500.

IZBRANI DELODAJALEC

Izbrani delodajalci v svoje vrste pritegnejo najboljše kadre, ki so na trgu dela.
Predstavite se v družbi najboljših!


Krepili boste blagovno znamko delodajalca in se trgu dela predstavili s pozitivno zgodbo. Na ta način boste pritegnili najboljše kadre, med njimi tudi tiste, ki že imajo zaposlitev. Predstavljeni boste v družbi najboljših in se v očeh kandidatov tako tudi pozicionirali - med najbolj privlačna podjetja, ki nenehno iščejo zanimive in proaktivne kandidate.

365 dni boste predstavljeni na vstopni strani Mojedelo.com, ki jo vsak dan obišče 34.000 iskalcev kariernih priložnosti.

S portalom MojeDelo.com sodelujemo že vrsto let na različnih projektih, ki so bili vedno izpeljani profesionalno!
Judita Ledić,
Direkcija človeških virov/SVRZ, Revoz d.d.