Ugled delodajalca

Najuglednejši delodajalec leta 2015:
Krka, d. d., Novo Mesto

Ugledni delodajalci privabijo kakovostne sodelavce, ki pripomorejo k boljšim poslovnim rezultatom in zagotavljajo razvoj podjetja na dolgi rok.

Blagovna znamka organizacije kot delodajalca predstavlja ugled, ki ga ima delovna organizacija med vsemi potencialnimi kandidati za zaposlitev in med že zaposlenimi.  Ciljna publika so kandidati v bolj ali manj globokem kadrovskem bazenu. Z upravljanjem svoje blagovne znamke delodajalca organizacija v svoje vrste (lahko) pritegne najboljše kandidate.

Oblikovanje oz. ustvarjanje blagovne znamke delodajalca je dolgotrajen in kontinuiran proces - podjetje si mora znova in znova prizadevati, da na trgu dela ustvari zelo dobro mnenje o sebi, kar pa pomeni skrbno premišljeno in načrtovano oblikovanje vseh oglasnih sporočil, ki se pojavljajo v medijih, skrbno oblikovanje vsebine in videza zaposlitvenih oglasov podjetja, vseh člankov v medijih, oblikovanje spletne strani podjetja itd.

Ugledni delodajalci privabijo kakovostne sodelavce, ki pripomorejo k boljšim poslovnim rezultatom in zagotavljajo razvoj podjetja na dolgi rok.

Raziskava Ugled delodajalca

Izvajamo celoletno raziskavo, v kateri trg dela ocenjuje več kot 350 največjih delodajalcev v Sloveniji in izbere najbolj ugledne delodajalce (z največjo močjo blagovne znamke delodajalca) glede na njihov količnik ugleda.

Ugled podjetij določamo z merjenjem t.i. količnika ugleda. Tega določa kombinacija treh kriterijev: poznanost podjetja med kandidati na trgu dela, upoštevanje neke organizacije kot potencialnega delodajalca med kandidati in stopnja izbornega delodajalca, ki kandidatu pomeni prvo izbiro kot potencialni delodajalec in mu je močno privlačno.

IZBRANI DELODAJALEC

Izbrani delodajalci v svoje vrste pritegnejo najboljše kadre, ki so na trgu dela. Predstavite se 365 dni na leto na vstopni strani Mojedelo.com, ki jo vsak dan obišče 30.000+ iskalcev kariernih priložnosti. Predstavljeni boste v družbi najboljših in se v očeh kandidatov tako tudi pozicionirali - med najbolj privlačna podjetja, ki nenehno iščejo zanimive in proaktivne kandidate.

  • Objava logotipa na prvi strani med Izbranimi delodajalci.
  • Oglaševanje s pasicami na portalu MojeDelo.com.
  • Vsebinsko sporočilo s predstavitvijo podjetja.
  • Vstopnice za konferenco Moje HR delo.
  • Izpostavitev z logotipom na dogodkih MojeDelo.com
S portalom MojeDelo.com sodelujemo že vrsto let na različnih projektih, ki so bili vedno izpeljani profesionalno!
Judita Ledić,
Direkcija človeških virov/SVRZ, Revoz d.d.