Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

  Novice

     

  Image

  Ustanova Bayer Science & Education Foundation odpira nov krog štipendij

  21.6.2016

  Bayer Science & Education Fundation je začela sprejemati letošnje prijave za mednarodne programe štipendiranja. Ambiciozni študentje v akademskem sektorju se lahko prijavijo za naslednje štipendije: Otto Bayer, Carl Duisberg, Jeff Schell ali Kurt Hansen. Štipendije so namenjene tako nemškim kot tujim študentom, in sicer prvim za študijske projekte v tujini, tujim študentom pa za projekte v Nemčiji.

    več »
  Image

  Največji izziv je motivacija

  23.6.2015

  Pri največjem slovenskem zaposlitvenem portalu Mojedelo.com se zavedajo, da je za dvig kulture zaposlovanja potrebno delati celostno, zato se vključujejo tudi v pospeševanje izmenjave izkušenj ter znanja med kadroviki. Eden od največjih izzivov HR oddelkov podjetij je prav gotovo motivacija in izobraževanje zaposlenih, s ciljem maksimizacije potenciala le-teh. A prijemi pri zasledovanju tovrstnih ciljev se lahko med sabo precej razlikujejo. O tem in drugih izzivih kadrovikov iz vse Slovenije je bilo govora tudi na letošnji 11. HR konferenci v organizaciji zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

    več »
  Image

  5 prikritih »izgovorov«, ki meglijo etično presojo

  1.6.2015

  Mnogokrat se v življenju srečamo z etičnimi dilemami tako v zasebnem življenju, kot v službenem okolju. Na kadrovskem in poslovnem področju je integriteta osnova za dolgotrajno vzdržno delovanje. Res je, da se včasih srečamo pred mamljivimi prelomnicami, vendar je na dolgi rok poslovanje bolj uspešno, če se drži načel poslovne etike in integritete.

    več »
  Image

  Mednarodna konferenca o poslovni etiki FEEL 2015

  29.5.2015

  Etično voditeljstvo v organizacijah. Kaj je to in zakaj je tako pomembno? Ali imamo tudi v Sloveniji primere dobrih etičnih vodij? Kaj kažejo rezultati prve slovenske raziskave na to temo? Zakaj se bojimo etike in etičnega vedenja? Želiš spoznati voditelje različnih slovenskih organizacij? Je vodja vedno kriv za neetična vedenja? Kako se povezuje etika in management? Kako etično upravljati premoženje? Kdo že tri desetletja trdi, da pri poslu ne gre le za denar? 

  Če te zanimajo odgovori na ta vprašanja, potem se odzovi povabilu 
  Društva za poslovno etiko in etično voditeljstvo na Mednarodno konferenco o poslovni etiki FEEL 2015

    več »
  Image

  Kaj je novega na portalu MojeDelo?

  25.2.2015

  Že več kot deset let smo stičišče med vami, delodajalci, in najboljšimi iskalci zaposlitve. Tako se vedno znova trudimo ponuditi čim več uporabnih orodij, ki vam olajšajo postopek izbire tistega pravega kandidata. 

    več »

  Iskanje novega sodelavca ni več »le« iskanje!

  6.2.2015

  Spremembe na bolje so vedno dobrodošle, še posebej v poslovnem okolju, kjer le-te pomenijo tudi možnosti za boljše poslovanje. Po šestih letih je čas, da tudi na portalu MojeDelo.com naredimo nekaj dobrodošlih osvežitev.

    več »

  Prvo kakovostno HR izobraževanje za mlade kadrovike in start-upe v Sloveniji

  28.1.2015

  Ljubljana, 8. januar 2014 – V ljubljanskem BTC-ju bo konec januarja in v začetku februarja prvič potekalo modularno izobraževanje Implico, ki ga pripravlja MEKS, sekcija mladih Slovenske kadrovske zveze (SKZ). Priznani slovenski in tuji strokovnjaki bodo urili mlade kadrovike na eni ter start-upe in manjša podjetja na drugi strani. 

    več »
  Image

  Sejem izobraževanja in poklicev za vse generacije

  21.1.2015

  Sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 23. in 24. januarja 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že sedmo leto zapovrstjo na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do podiplomskih in poslovnih izobraževanj – in številne poklice. V sklopu Informative pa bo že četrtič potekala tudi Poslovna Informativa, katere partner je MojeDelo.com.

    več »

  PODJETNIKI, ZAVIHAJTE ROKAVE!

  14.10.2014

  Sberbank banka je v začetku meseca za podjetja z letnim prometom do enega milijona evrov pripravila posebno kreditno linijo: za deset milijonov evrov spodbud za zagon, razširitev posla ali pa zgolj za reprogramiranje že obstoječega neugodnega kredita.

    več »

  Zaposleni - strošek ali naložba podjetja?

  14.10.2014

  Kdaj so zaposleni za organizacijo strošek in kdaj ključni dejavnik uspeha? V tistih organizacijah, kjer je njihov finančni prispevek manjši od njihove cene dela, so seveda strošek. V drugih organizacijah, v katerih je dodana vrednost na zaposlenega štirikrat ali petkrat večja, pa predstavljajo ključni dejavnik uspeha.

    več »
  Poglejte še
  Ostale storitve
  Top oglas
  Premium oglas
  Standardni oglas
  Iskanje po bazi kandidatov
  Postanite ugleden delodajalec
  Iskanje kandidatov v tujini