Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

  Novice

     

  Image

  Mednarodna konferenca o poslovni etiki FEEL 2015

  29.5.2015

  Etično voditeljstvo v organizacijah. Kaj je to in zakaj je tako pomembno? Ali imamo tudi v Sloveniji primere dobrih etičnih vodij? Kaj kažejo rezultati prve slovenske raziskave na to temo? Zakaj se bojimo etike in etičnega vedenja? Želiš spoznati voditelje različnih slovenskih organizacij? Je vodja vedno kriv za neetična vedenja? Kako se povezuje etika in management? Kako etično upravljati premoženje? Kdo že tri desetletja trdi, da pri poslu ne gre le za denar? 

  Če te zanimajo odgovori na ta vprašanja, potem se odzovi povabilu 
  Društva za poslovno etiko in etično voditeljstvo na Mednarodno konferenco o poslovni etiki FEEL 2015

    več »
  Image

  Kaj je novega na portalu MojeDelo?

  25.2.2015

  Že več kot deset let smo stičišče med vami, delodajalci, in najboljšimi iskalci zaposlitve. Tako se vedno znova trudimo ponuditi čim več uporabnih orodij, ki vam olajšajo postopek izbire tistega pravega kandidata. 

    več »

  Iskanje novega sodelavca ni več »le« iskanje!

  6.2.2015

  Spremembe na bolje so vedno dobrodošle, še posebej v poslovnem okolju, kjer le-te pomenijo tudi možnosti za boljše poslovanje. Po šestih letih je čas, da tudi na portalu MojeDelo.com naredimo nekaj dobrodošlih osvežitev.

    več »

  Prvo kakovostno HR izobraževanje za mlade kadrovike in start-upe v Sloveniji

  28.1.2015

  Ljubljana, 8. januar 2014 – V ljubljanskem BTC-ju bo konec januarja in v začetku februarja prvič potekalo modularno izobraževanje Implico, ki ga pripravlja MEKS, sekcija mladih Slovenske kadrovske zveze (SKZ). Priznani slovenski in tuji strokovnjaki bodo urili mlade kadrovike na eni ter start-upe in manjša podjetja na drugi strani. 

    več »
  Image

  Sejem izobraževanja in poklicev za vse generacije

  21.1.2015

  Sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 23. in 24. januarja 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že sedmo leto zapovrstjo na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do podiplomskih in poslovnih izobraževanj – in številne poklice. V sklopu Informative pa bo že četrtič potekala tudi Poslovna Informativa, katere partner je MojeDelo.com.

    več »

  Izobraževanje zaposlenih - strošek ali naložba podjetja?

  14.10.2014

  Vse bolj postaja jasno, da je znanje ljudi ključni konkurenčni dejavnik ustvarjanja dodane vrednosti podjetja. Podjetje mora imeti tudi na področju izobraževanja ustrezno strategijo, kar pomeni, da mora imeti jasno določene cilje in načine, kako jih doseči.

    več »

  PODJETNIKI, ZAVIHAJTE ROKAVE!

  14.10.2014

  Sberbank banka je v začetku meseca za podjetja z letnim prometom do enega milijona evrov pripravila posebno kreditno linijo: za deset milijonov evrov spodbud za zagon, razširitev posla ali pa zgolj za reprogramiranje že obstoječega neugodnega kredita.

    več »

  Zaposleni - strošek ali naložba podjetja?

  14.10.2014

  Kdaj so zaposleni za organizacijo strošek in kdaj ključni dejavnik uspeha? V tistih organizacijah, kjer je njihov finančni prispevek manjši od njihove cene dela, so seveda strošek. V drugih organizacijah, v katerih je dodana vrednost na zaposlenega štirikrat ali petkrat večja, pa predstavljajo ključni dejavnik uspeha.

    več »

  Uspeh je za vse, tudi za vas

  16.4.2014

  Podjetja potrebujejo rešitve, s katerimi bodo lahko učinkovito poslovala, varno shranjevala svoje podatke, imela nižje stroške za IT-storitve in naprave. Tako lahko privarčujejo čas in denar za svoj osnovni posel.

    več »

  Gospodarski kazalci presegajo pričakovanja, manj brezposelnih

  16.4.2014

  Zadnjih mesecih iz različnih smeri prihajajo spodbudne novice glede stanja v gospodarstvu, a, kakor poudarjajo v Statističnem uradu Republike Slovenije, je zdaj še prezgodaj govoriti o koncu recesije.

    več »
  Poglejte še
  Ostale storitve
  Top oglas
  Premium oglas
  Standardni oglas
  Iskanje po bazi kandidatov
  Postanite ugleden delodajalec
  Iskanje kandidatov v tujini