Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

   

Izobraževanje zaposlenih - strošek ali naložba podjetja?

14.10.2014

Vse bolj postaja jasno, da je znanje ljudi ključni konkurenčni dejavnik ustvarjanja dodane vrednosti podjetja. Podjetje mora imeti tudi na področju izobraževanja ustrezno strategijo, kar pomeni, da mora imeti jasno določene cilje in načine, kako jih doseči.

  več »

PODJETNIKI, ZAVIHAJTE ROKAVE!

14.10.2014

Sberbank banka je v začetku meseca za podjetja z letnim prometom do enega milijona evrov pripravila posebno kreditno linijo: za deset milijonov evrov spodbud za zagon, razširitev posla ali pa zgolj za reprogramiranje že obstoječega neugodnega kredita.

  več »

Zaposleni - strošek ali naložba podjetja?

14.10.2014

Kdaj so zaposleni za organizacijo strošek in kdaj ključni dejavnik uspeha? V tistih organizacijah, kjer je njihov finančni prispevek manjši od njihove cene dela, so seveda strošek. V drugih organizacijah, v katerih je dodana vrednost na zaposlenega štirikrat ali petkrat večja, pa predstavljajo ključni dejavnik uspeha.

  več »

Uspeh je za vse, tudi za vas

16.4.2014

Podjetja potrebujejo rešitve, s katerimi bodo lahko učinkovito poslovala, varno shranjevala svoje podatke, imela nižje stroške za IT-storitve in naprave. Tako lahko privarčujejo čas in denar za svoj osnovni posel.

  več »

Gospodarski kazalci presegajo pričakovanja, manj brezposelnih

16.4.2014

Zadnjih mesecih iz različnih smeri prihajajo spodbudne novice glede stanja v gospodarstvu, a, kakor poudarjajo v Statističnem uradu Republike Slovenije, je zdaj še prezgodaj govoriti o koncu recesije.

  več »
Posvet MojeZdravoDelo

Posvet MojeZdravoDelo

Na posvetu MojeZdravoDelo ponovno o promociji zdravja na delovnem mestu

14.4.2014

Ljubljana, 11. 4. 2014 – Podjetje Moje delo d.o.o., upravljalec zaposlitvenega portala www.MojeDelo.com in izvajalec programa za promocijo zdravja na delovnem mestu, je včeraj organiziralo že drugi posvet MojeZdravoDelo za kadrovske strokovnjake slovenskih podjetij.

  več »
WIPO

WIPO

Letni izobraževalni program WIPO Akademije

6.2.2014

Letni izobraževalni program izobraževanja in usposabljanja na področju intelektualne lastnine v letu 2014. V organizaciji Akademije WIPO (Svetovna organizacija za intelektualno lastnino).

  več »
Image

Iščete nove poslovne ideje za vaše podjetje in izboljšanje poslovanja?

5.11.2013

Kljub temu, da se leto 2013 preveša v zadnje obdobje, bo november še zelo pester. Vabimo vas, da se udeležite katerega izmed dogodkov, ki lahko pomagajo pri izboljšanju poslovanja vašega podjetja. 

  več »
MojeZdravoDelo

MojeZdravoDelo

Posvet MojeZdravoDelo: Zavezništvo za zdrava delovna mesta

5.11.2013

Storite nekaj (več) za zdravje svojih zaposlenih. Stopite v družbo podjetij, ki jim to že uspeva. Spoznajte primere dobre prakse in jih uporabite pri svojem delu. Spremenite svoje podjetje v okolje, kjer vlada kultura zdravja in dobrega počutja.

  več »
Speedrecruiting

Speedrecruiting

Potrebujete sodelavce v prodajnem oddelku? Speedrecruiting je najkrajša pot.

5.11.2013

Pri zaposlitvenem portalu MojeDelo.com smo uspešno izvedli že sedem speedrecruiting dogodkov za prodajnike, ki so se zaključili s kar nekaj zaposlitvami, v kratkem pa pripravljamo novega. Za vas smo zbrali 20 zanimivih tržnikov in vodij prodaj, ki jih z marketinškim gurujem Alešem Liscem zadnjih nekaj mesecev intenzivno treniramo, da postanejo vrhunski tržniki.  

  več »
Poglejte še
Ostale storitve
Top oglas
Premium oglas
Standardni oglas
Iskanje po bazi kandidatov
Postanite ugleden delodajalec
Iskanje kandidatov v tujini