Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

   

Prvo kakovostno HR izobraževanje za mlade kadrovike in start-upe v Sloveniji

28.1.2015

Ljubljana, 8. januar 2014 – V ljubljanskem BTC-ju bo konec januarja in v začetku februarja prvič potekalo modularno izobraževanje Implico, ki ga pripravlja MEKS, sekcija mladih Slovenske kadrovske zveze (SKZ). Priznani slovenski in tuji strokovnjaki bodo urili mlade kadrovike na eni ter start-upe in manjša podjetja na drugi strani. 

  več »
Image

Sejem izobraževanja in poklicev za vse generacije

21.1.2015

Sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 23. in 24. januarja 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že sedmo leto zapovrstjo na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do podiplomskih in poslovnih izobraževanj – in številne poklice. V sklopu Informative pa bo že četrtič potekala tudi Poslovna Informativa, katere partner je MojeDelo.com.

  več »

Izobraževanje zaposlenih - strošek ali naložba podjetja?

14.10.2014

Vse bolj postaja jasno, da je znanje ljudi ključni konkurenčni dejavnik ustvarjanja dodane vrednosti podjetja. Podjetje mora imeti tudi na področju izobraževanja ustrezno strategijo, kar pomeni, da mora imeti jasno določene cilje in načine, kako jih doseči.

  več »

PODJETNIKI, ZAVIHAJTE ROKAVE!

14.10.2014

Sberbank banka je v začetku meseca za podjetja z letnim prometom do enega milijona evrov pripravila posebno kreditno linijo: za deset milijonov evrov spodbud za zagon, razširitev posla ali pa zgolj za reprogramiranje že obstoječega neugodnega kredita.

  več »

Zaposleni - strošek ali naložba podjetja?

14.10.2014

Kdaj so zaposleni za organizacijo strošek in kdaj ključni dejavnik uspeha? V tistih organizacijah, kjer je njihov finančni prispevek manjši od njihove cene dela, so seveda strošek. V drugih organizacijah, v katerih je dodana vrednost na zaposlenega štirikrat ali petkrat večja, pa predstavljajo ključni dejavnik uspeha.

  več »

Uspeh je za vse, tudi za vas

16.4.2014

Podjetja potrebujejo rešitve, s katerimi bodo lahko učinkovito poslovala, varno shranjevala svoje podatke, imela nižje stroške za IT-storitve in naprave. Tako lahko privarčujejo čas in denar za svoj osnovni posel.

  več »

Gospodarski kazalci presegajo pričakovanja, manj brezposelnih

16.4.2014

Zadnjih mesecih iz različnih smeri prihajajo spodbudne novice glede stanja v gospodarstvu, a, kakor poudarjajo v Statističnem uradu Republike Slovenije, je zdaj še prezgodaj govoriti o koncu recesije.

  več »
Posvet MojeZdravoDelo

Posvet MojeZdravoDelo

Na posvetu MojeZdravoDelo ponovno o promociji zdravja na delovnem mestu

14.4.2014

Ljubljana, 11. 4. 2014 – Podjetje Moje delo d.o.o., upravljalec zaposlitvenega portala www.MojeDelo.com in izvajalec programa za promocijo zdravja na delovnem mestu, je včeraj organiziralo že drugi posvet MojeZdravoDelo za kadrovske strokovnjake slovenskih podjetij.

  več »
WIPO

WIPO

Letni izobraževalni program WIPO Akademije

6.2.2014

Letni izobraževalni program izobraževanja in usposabljanja na področju intelektualne lastnine v letu 2014. V organizaciji Akademije WIPO (Svetovna organizacija za intelektualno lastnino).

  več »
Image

Iščete nove poslovne ideje za vaše podjetje in izboljšanje poslovanja?

5.11.2013

Kljub temu, da se leto 2013 preveša v zadnje obdobje, bo november še zelo pester. Vabimo vas, da se udeležite katerega izmed dogodkov, ki lahko pomagajo pri izboljšanju poslovanja vašega podjetja. 

  več »
Poglejte še
Ostale storitve
Top oglas
Premium oglas
Standardni oglas
Iskanje po bazi kandidatov
Postanite ugleden delodajalec
Iskanje kandidatov v tujini